Manresa

La JSC condemna l'agressió feixista de divendres a Manresa

Durant la nit de divendres, un grup de neonazis va agredir brutalment cinc joves que es trobaven fent cua en la discoteca manresana Stroika abans d'entrar a un concert.

Des de la Joventut Socialista de Manresa manifestem que:

  • Lamentem i condemnem radicalment l'agressió produïda. Rebutgem qualsevol tipus d'actitud o acte violent però, sobretot, aquells que neixen de la manca de respecte a la llibertat i a la diversitat humana.
  • Fem una profunda defensa dels valors democràtics i del pacifisme, començant pel respecte a la pluralitat ideològica i a la llibertat d'expressió. Per això demanem al conjunt de la ciutadania de Manresa que s'impliqui en la defensa d'aquests valors i prengui una actitud d'activisme cívic i responsable en favor de la convivència i contra qualsevol tipus de radicalisme i violència. Cal aprofitar les plataformes ciutadanes existents i crear-ne de noves, si s'escau, per avançar en aquest objectiu.
  • Cal aïllar i pressionar qualsevol organització que no condemni taxativament la violència i cal fer entendre que la llibertat és per tothom sense distinció.
  • Desitgem una ràpida i satisfactòria recuperació als agredits i que les autoritats pertinents tinguin èxit en la persecució dels agressors.

Documents adjunts